Yeşilyurt Yunus Emre İlkokulu

Vizyon: Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle kaderini değiştiren bir okul olmak.

Misyon: Bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen nitelikli bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Genel İstatistiki bilgiler sayfamızdan güncel olarak paylaşılmaktadır. haber ve duyurular bölümünden ulaşabilirsiniz.

Saatler: 12:30 giriş saati 16:20 çıkış saati
Isınma: Kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Lojman: 0 - --
Servis Bilgisi: --
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol (kız-erkek) turnuvaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak, e-Twinning projeleri.
Proje Çalışmaları: Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi, GAazişehir Öğrenci Meclisi, GENAP, Sosyal Okul Projesi, e-Twinning projeleri.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e-Twinning, eSafety Label, erasmus projeleri uygulanmaktadır.
Diğer Hususlar: Okulumuz 2021-2022 E-Twinning Okulu ULUSAL ve AVRUPA Kalite Etiketlerine Sahiptir.

WEB - https://yesilyurtyunusemreilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeşilyurt Mahallesi Yeşilyurt Belediye Caddesi No 24/1 İslahiye/Gaziantep

Kütüphane Kitap Sayısı :1900
Öğretim Şekli :Okulumuzda ikili eğitim uygulanmaktadır. Ana sınıflarımız ve ilkokul bölümümüz öğlenci olarak hizmet vermektedir.

Yerleşim Yeri - Yeşilyurt Mahallesi Yeşilyurt Belediye Caddesi No: 24/1 islahiye/Gaziantep

Ulaşım Özel araçlar ve dolmuşlar ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle uzaklık 100 km İlçeye uzaklık 18 km